Start

Jennys Massage och Hälsa hälsar dig välkommen!

Jennys Massage  & Hälsa startade jag, Jenny Bang Zander när jag hade blivit diplomerad Massageterapeut år 2001, så jag har drygt 17 årig erfarenhet.

Bowenterapi

År 2004 kom jag i kontakt med en som jag upplevde det, en helt fantastisk behandlings metod,- Bowenterapi. En behandlingsform som var väldigt skön och avslappnande for klienten att få, men även mycket effektiv inte bara på muskelbesvär utan på alla typer av besvär. När jag sedan blev diplomerad Bowenterapuet 2005 använde jag Bowenterapin allt mer och i dag har jag gått över och arbetar nästan utestlutande med Bowenterapi och VHT (Vibromuscular Harmonization Technique), som är en teknik utvecklad utifrån Bowenterapin.

Många av mina klienter jämför Bowenterapi med massage och klienterna upplever att Bowenterapin är minst lika bra som massage, och som är helt smärtfri. (Kommentar av klient.)

VHT (Vibromuscular Harmonization Technique), är en metod utvecklad utifrån Bowenterapin. 2005 började jag behandla med framför allt Bowenterapi och VHT. Mina övriga kunskaper använder jag som komplement.

Reconnectiv healing - bild på en hand som avger energi
Reconnectiv healing

Reconnective Healing

Under de senaste åren har jag börjat med Reconnective Healing sedan jag gick kurs hos Erik Pearl, skapare av Reconnective Healing. Mer information hittar du på delsidan Reconnective Healing

Andra terapier

För att kunna ge individuellt anpassade behandlingar för varje person och vid varje tillfälle, har jag under åren också gått kurser inom koreansk handakupunktur, akupressur, koppningsmassage och Bachs Blomstermedel. Dessa kunskaper använder jag som komplement vid behov.

Vitaminer och Mineraler

Behöver du vitaminer och mineraler så kan du ringa för rådgivning och köp. Jag är återförsäljare av Holistic och Nature Products Chlorella.

Vill dy veta mer om deras produkter så gå gärna in på Holistic och Natureproducts AB. Vill du sedan att köpa dem av mig, så tar jag hem produkterna mot förskotts- betalning.

Uppdaterad 2017-04-25