Reconnective Healing

Reconnective Healing – Ett sätt att skapa balans & harmoni åt kroppen.

Reconnectiv healing - bild på en hand som avger energi
Reconnectiv healing

Reconnective Healing är en ny, revolutionerad och mycket stark healing som överträffar allt annat man känner till. Vi har två DNA strängar, men Eric Pearl, utbildare av Reconnective Healing säger att vi en gång i tiden hade 12 st och menar att denna healing är en återkoppling till dessa tider. Förr kunde alla ge healing och det var helt naturligt, men under årtusende har mycket av healingen tappats bort. Eric Pearl fick av en kvinna för ca 20 år sedan en gåva att åter kunna ge denna healing för att visa världen att det fortfarande fungerar.

Många tror att man måste ha ont någonstans för att få healing, men så är det inte. Healing kan du ta emot för att du skall må bra både kroppsligt, själsligt, mentalt, emotionellt och andligt. En investering i dig själv.

Vill du läsa mer om Eric Pearl och vad han upplevt kan du läsa hans bok ”Väck din inre Healer” eller gå in på hans hemsida The Connection

Eric Pearl säger ”om du har tur kommer ditt helande i den form du förväntar dig, om du har verklig tur kommer ditt helande i en form du inte ens hade kunnat tänka dig”.

Session med Reconnective Healing

Sessionen tar ca en timme. Först pratar vi lite om vad som kan hända under sessionen och jag berättar lite mer om själva healingen, sedan får du healing i ca 30 minuter. Vi avslutar med att du berättar hur du upplevt det hela. Under själva healingen ligger du på en bänk fullt påklädd, blundar och kopplar av. Jag håller mina händer en bit ovanför din kropp när jag jobbar med healingen. Oftast är det att rekommendera att ta 1- 3 sessioner inom 7 till 10 dagar. Men kan vara olika för varje individ och tillstånd/ tillfälle.

Reconnective Healing på distans

Reconnective Healing går lika bra att göra på distans. Det finns inga begränsningar för energin. Vi bestämmer en tid då du har lugn och ro. Jag ringer innan healingen för att höra att du är redo och efter healingen, ringer jag också upp dig för att höra hur du haft det under healingen.

Kontakta mig på telefon 070-5806867 för frågor och bokning av tid.

 

Uppdaterad 2017-07-27