Jennys Massage och Hälsa

Jennys Massage och Hälsa

För dig som behöver få spända muskler att slappna av eller ett stressat sinne att lugna ner sig.

Bowenterapi och Reconnectiv healing

Den här sidan håller på att byggas om under augusti 2017.

One thought on “Jennys Massage och Hälsa

  1. Recension:

    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    “Jag har varit hos Jenny på behandling. Jag tycker Jenny är trevlig och mjuk i sin framtoning. Behandlingen upplevs professionell, äkta och mycket behaglig. Eftersom jag själv arbetar inom samma område kunde jag genast känna av när hon bytte metod och energierna förändrades, det blev mycket tydligt. Jenny kunde också snabbt känna in och analysera var det fanns obalanser i min kropp vilket jag kunde bekräfta genom min egen upplevelse. Jag gillar att gå till Jenny och kan varmt rekommendera hennes behandlingar. Fem stjärnor absolut. ❤️“

    – METAmedicin och Reiki Master Teacher Vendela Burton, Svalöv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *